achtergrond-14

Featherlocks : de nieuwste trend

De bewezen kwaliteit, in combinatie met een werkelijke prachtige uitstraling. Featherlocks is een samenwerking aangegaan met de belangrijkste veeboerderijen in de wereld, om een product te leveren met de meeste elasticiteit, kleurweergaven, duurzaamheid en sortering (grootste collectie van lengtes, in vergelijking met alle andere veren op de markt). Alle veren zijn geproduceerd en vervaardigd in de Verenigde Staten. Featherlocks kunnen worden gewassen, geföhnd en worden bewerkt met een stijltang. Kortom: gewoon te behandelen als uw eigen haar. De veren kunnen worden hergebruikt en blijven maanden lang prima houdbaar.
Featherlocks is, tot een ieders verbazing, echt binnen 1 minuut volledig in het haar aangebracht. Featherlocks is dus een voordelige semipermanente haar-accessoire dat, indien gewenst, eenvoudig is te verwisselen of te verwijderen. Sterren zoals Steven Tyler, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt, Hillary Duff, Taryn Manning, Nina Dobrave en Kim Kardashian zijn al gesport met de originele Featherlocks.

 

 

Written by