Trends

De mooiste kapsels met een pony

Van een subtiele pony tot de Bardot bangs, er zijn zoveel mogelijkheden. Wij delen de mooiste haarstijlen die het proberen waard zijn.

Hieronder vind een hele lijst van foto’s die Marion Roos Bakker op haar Pinterest pagina zette:

Door je haar in lagen te laten knippen, wordt je leven zoveel gemakkelijker. Ten eerste, als je haar die rare golvende textuur is, zal het krijgen van een gelaagde snit je krullen openen en ze prachtig laten naar beneden vallen. Dat betekent minder tijd besteed aan het stylen van het! Ten tweede zal een gelaagde snit wat onnodig volume uit je haar verminderen en ook voorkomen dat het te veel knoopt en in de war raakt. Dat betekent dat je je dagen van pijnlijk losmaken van je haar vaarwel kan zeggen. En ik denk dat het op dit moment algemeen bekend is dat pony de beste oplossing is voor iedereen met een prominent voorhoofd.

Als je bang bent om een ​​botte, rechte pony te krijgen die is gesneden uit angst om eruit te zien als een 12-jarige, is een spaarzame pony geschikt voor jou

Hoe beeldschoon een pony ook staat bij celebrities als Zooey Deschanel en Jennifer Lopez, je moet er wel een bepaald ‘hoofd’ voor hebben. Bij elke gezichtsvorm staat bepaalde kapsels wel of juist niet. Een schuine pony staat bijvoorbeeld prachtig bij een vierkant gezicht. Bij een hartvormige gezichtsvorm past een pony die lekker nonchalant valt: tussen recht en schuin is. Heb je een rond gezicht zonder prominente jukbeenderen? Dan is een rechte pony met eventueel lange zijkanten een goede match voor jou. Bij een smaller voorhoofd staat een dunne pony goed en bij een groter voorhoofd staat een dikke pony.

Laat je altijd adviseren door hairJoker voordat je de schaar erin laat zetten: zij kijkt nauwkeurig naar welke kapsels met een pony wel of niet bij jouw gezichtsvorm passen.

Je houd misschien ook van..