Lifestyle Trends

Wat zijn de nieuwste trends voor dit najaar ?

De herfst is begonnen. Dit betekent dat er nieuwe trends zijn voor je haar en delen we graag met jullie. Als we het in woorden moeten uitdrukken dan zijn deze voor de herfst van 2021 : mooi, gemakkelijk en snel! Als kleur gaan we van chunky highlights tot een mooie kastanje tint. Glans is een belangrijk item in het najaar. Hieronder enkele haarstijlen :

“Sommige trends kun je zelfs een dagje uitproberen: hier hoef je dus niet eens voor naar de kapper. Voor andere kapsels heb je √≠ets meer lef nodig. Deze acht coupes zijn geknipt voor de herfst van 2021.

De lange bob zagen we op de catwalk bij Victoria Beckham’s FW 21/22 voorbijkomen. Goed nieuws dus voor diegenen die in de lente van 2021 meegingen met de bobtrend: laat ‘m een paar centimeter groeien, en je zit helemaal goed dit najaar. Ook erg leuk in combi met de pony, zoals je ziet, die bovenin dit rijtje haartrends voor de herfst 2021 staat.

Je houd misschien ook van..