Design

Natural afro : wees trots op die weelderige krullenbol !

Mensen denken bij natuurlijk haar voor donkere vrouwen aan afro of vlechtjes.

Ook afro haar, black haar komt in heel veel diverse structuren en elk van hen is uniek. Hier een aantal foto’s van natuurlijke krullen kapsels in al hun diversiteit.

Van kort naar lang van kroes naar grovere krullen. Ik met mijn rechte, dunne Nederlandse haar kan wel jaloers zijn op de prachtige krullen van deze dames.

Kroeshaar staat bekend om ‘droog’ en ‘stug’. Hierdoor kan je moeilijk door het haar komen, doet kammen veel te veel pijn en zijn leuke hairstyles creëren best lastig. Het belangrijkste voor kroeshaar is dus het behoud van voldoende vocht in het haar om het zo makkelijker te behandelen, mooi en gezond te houden. Gebruik daarom de L.O.C methode! Dat staat voor Liquid, Oil, Creme. Liquid staat voor H2O, oftewel water. Je kunt dus prima beginnen nadat je je haar gewassen hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je gebruik maken van een leave-in conditioner op waterbasis. Vraag in het salon voor producten of kijk op deze site !

Je houd misschien ook van..