Producten

Matrix haarverzorging

Matrix maakt professionele haarproducten en onderscheidt zich door innovatie en duurzaamheid. Gestart in 1980 veroverde Matrix in 10 jaar de markt voor professionele haarproducten in de Verenigde Staten. Ook in Europa is Matrix niet meer weg te denken. De oprichter had de droom om een merk te creëren voor en door kappers en dat is hem gelukt.

De Matrix producten staan voor innovatie en dat is terug te vinden in bijvoorbeeld de Biolage lijn die vanaf 2011 al gedeeltelijk parabenen- en sulfaatvrij is en die verder ook veel natuurlijke ingrediënten bevat. De Biolage Smoothproof, Hydrasource en Biolage Colorlast zijn al parabenen- en sulfaatvrij. Ook de nieuwe Design Pulse hairstylingproducten sluiten helemaal aan bij de styling van nu: Edgy, trendy en krachtige textuur met een glamourlook!

Veel producten van Matrix bestaan uit botanische ingrediënten voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Daarnaast gebruikt Matrix de meest moderne technologieën zodat de producten uw haar perfect verzorgen.

Matrix haarverzorging
Matrix heeft meerdere lijnen met haarverzorgingsproducten, namelijk: Biolage, Total Results en Oil Wonders. Voor de Biolage en Total Results lijn geldt dat deze producten hebben voor alle haartypes. In elke lijn vind je minimaal een shampoo en conditioner voor jouw type haar. De Oil Wonders lijn is voor alle haartypes en hierbij bevatten alle producten Argan Olie.

Je houd misschien ook van..