Producten

Waar droom jij van?

Wil je meer, dikker en voller haar? Dankzij onze haarextensions kan jij in no-time het haar van je dromen realiseren. Of je nu droomt van glanzend glamoureus, net iets meer volume of extra lengte voor je lokken met Showpony Hair Extensions steel jij binnenkort de show. Ontdek ons gamma aan haarextensions en ontdek zelf hoe wij jouw droomhaar realiseren.

Een merk met geschiedenis.

Het toonaangevende Australische haarextensions bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in haarextensions.  

Eco-vriendelijk

Showpony is het eerste haarextension-bedrijf ter wereld dat duurzaam wordt verpakt om zo de ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te reduceren.  

Kwaliteit

Dé absolute leider in het continu ontwikkelen van hoogwaardige haarextensions met een 6-stappenplan dat kwaliteit garandeert en zorgt voor haar waar jij van houdt.

Een focus op innovatie en veilige aanbrengmethodes. Maar liefst 36 natuurlijke kleurtonen en jaarlijkse toevoegingen van trendkleuren om ervoor te zorgen dat salons steeds met de mode mee zijn.

Een merk met geschiedenis.  

BUILDING.BLOCKS verdeelt Showpony Professional, hét toonaangevende Australische haarextensions merk. Met meer dan 35 jaar ervaring in haarextensions en het maken van pruiken, is Showpony dé perfecte mix aan ervaring, kwaliteit, innovatie en educatie. Als pionier in de internationale wereld van haartrends en mode wordt Showpony Professional erkend om de uitmuntende kwaliteit en innovatieve karakter van het productgamma.

“De fusie tussen haar en mode is steeds nadrukkelijker op het voorplan aanwezig. Haarextensions zijn daarbij in functie geëvolueerd naar veel meer dan het louter toevoegen van volume en lengte aan haren. Ze zijn fantastische modeaccessoires geworden die highlights creëren, dunnere delen in het haar opvullen of een vrijblijvende pony kunnen modelleren. Haarextensions zijn de uitgelezen en aanlokkelijke oplossing om een slechte knipbeurt te maskeren of een paardenstaart van instant volume te voorzien.”

Je houd misschien ook van..